Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Απίστευτο – Παιδί κοιμήθηκε πρώτη φορά σε ηλικία 3 ετών!


Έναν εφιάλτη ζούσαν οι γονείς του μικρού Ρετ Λαμπ, ο οποίος από τη μέρα που γεννήθηκε δεν μπορούσε να κοιμηθεί και επί μονίμου βάσεως βρισκόταν σε υπερένταση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που υπέβαλαν τον Ρετ σε μια σειρά εξετάσεων, ο μικρός έπασχε από Δυσπλασία Chiari, μια σπάνια πάθηση στην παρεγκεφαλίτιδα οποία προκαλεί μια σειρά συμπτωμάτων, μεταξύ των οποίων και η αϋπνία.


Όταν ο μικρός συμπλήρωσε 3 έτη χωρίς να έχει κοιμηθεί ούτε ένα λεπτό, οι γονείς του αποφάσισαν να τον υποβάλλουν σε μια εξαιρετικά δύσκολη και πολύωρη επέμβαση, από την οποία είχε 50% πιθανότητες να βγει ζωντανός.

«Ήταν τρομακτικό αυτό που βιώναμε. Δεν μπορούσε καν να παίξει με τα άλλα παιδάκια. Ήταν απίστευτα επιθετικός, ορμούσε και δάγκωνε τους πάντες και έκλαιγε. Αλλάξαμε τη ζωή μας. Στο σπίτι κοιμόμασταν με βάρδιες και πάντα κάποιος, ή εγώ ή ο άνδρας μου, ήμασταν συνέχεια δίπλα του 24 ώρες της ημέρας», δήλωσε στο δίκτυο ABC, η Σάνον, μητέρα του μικρού.

Ο Ρετ ωστόσο, τα κατάφερε και πλέον κοιμάται ολόκληρη τη νύχτα, καθώς οι γιατροί μπόρεσαν να αφαιρέσουν επιτυχώς κάποια οστά από το εγκεφαλικό στέλεχος και το νωτιαίο μυελό του μικρού, με αποτέλεσμα να αποσυμφορήσουν την πίεση που δεχόταν ο εγκέφαλος του.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.