Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

"Μάχη της Κρήτης" για δύο, η οποία ευνοεί τον τρίτο.

Εκλεκτός της Ρηγίλλης για την Περιφέρεια Κρήτης ανακηρύχθηκε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος στις εσωκομματικές εκλογές είχε στηρίξει τη Ντόρα Μπακογιάννη
και η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής φαίνεται πως θα στηρίξει κάποιον ανεξάρτητο υποψήφιο μεταξύ των κυρίων Μαρκογιαννάκη, Νικηφοράκη (και ίσως Αυγενάκη).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πλακιωτάκης αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με τη στήριξη της Ρηγίλλης επιχείρησε τηλεφωνικά να λάβει και τη στήριξη της πρώην υπουργού Εξωτερικών, όμως... απέτυχε.

Η κ. Μπακογιάννη αρνήθηκε να κάνει την υπέρβαση την οποία άλλωστε ο ίδιος είχε κάνει στηρίζοντάς την στις εσωκομματικές εκλογές, ενώ του ανακοίνωσε πως μετά τη στήριξη της Ν.Δ., η υποψηφιότητά του παίρνει απόλυτα κομματικό χαρακτήρα και πως εκείνη θα προτιμούσε να στηρίξει κάποιον υποψήφιο με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους αναφερθέντες δεν έχει ανάλογο χαρακτήρα.

Η υποψηφιότητα έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από όλους τους Κρήτες, λόγω του εργατικού και «καθαρού» προφίλ του Λασιθιώτη πολιτικού, αν και το Πα.Σο.Κ επί του παρόντος συγκεντρώνει ποσοστά που αγγίζουν το 60%...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.