Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Τα ζώδια σήμερα...



Αυτές είναι οι προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Επικεντρώνεσαι σε μια ιδέα η οποία και μόνο που την σκέφτεσαι σου δημιουργεί ασφάλεια και σταθερότητα. Μερικές φορές βιάζεσαι αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι και τόσο ωφέλιμο για σένα.

Έρωτας: Η σχέση με τον Σκορπιό τις περισσότερες φορές σε καταπιέζει αλλά συγχρόνως σε μαθαίνει να ερευνάς πριν βγάλεις αποτέλεσμα. Ο Καρκίνος που πιθανόν να είχε εξαφανιστεί για λίγο θα είναι και πάλι κοντά σου και θα σκεφτείτε αν το επιτρέπουν οι συνθήκες ακόμα και να συζήσετε.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οπωσδήποτε χρήματα για να καλύψεις υποχρεώσεις σπιτιού ή ενός ακινήτου που έχεις στο κεφάλι σου. Ο Ταύρος μπορεί με τον τρόπο του να σου αποσπά χρήματα και εσύ να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Το να επιστρέφεις στην βάση σου και να αναγνωρίζεις την δύναμή σου είναι μια θετική κίνηση η οποία σε αναζωογονεί και σε κάνει να νιώθεις δύναμη αλλά και διάθεση αυτονομίας.

Έρωτας: Η ψυχολογία σου είναι αρκετά καλή γιατί δεν έχεις με κάτι δύσκολο να ασχοληθείς και υπάρχει μια ηρεμία στο περιβάλλον σου. Η Αφροδίτη που φεύγει σήμερα από το ζώδιό σου θα σου αφήσει μια πολύ καλή αίσθηση για την αγάπη και τον έρωτα.

Οικονομικά & Καριέρα: Μαθαίνεις να βάζεις τα πράγματα στην σωστή τους βάση και κυρίως όσο αφορά στα συμφέροντα σου γιατί αυτή την περίοδο θα έχεις μεγαλύτερη δύναμη να προστατέψεις τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αποφεύγεις να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο και προτιμάς να παραμένεις κάπως κλεισμένος/η γιατί δεν θέλεις να νιώσεις αυτή τη στιγμή ότι υπάρχουν άτομα που σε υπονομεύουν ή σε κριτικάρουν, οπότε θέλεις την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος που ήδη είσαι μέσα.

Έρωτας: Η ανταπόκριση από έναν Σκορπιό ο οποίος κινείται μέσα στον χώρο της δουλειάς σου θα είναι μεγάλη αλλά επειδή δεν θέλετε να φανερώσετε τα συναισθήματά σας στους άλλους θα το κρύψετε πολύ καλά. Ο Ζυγός σε προτρέπει να βγείτε και να περάσετε καλά αλλά πιθανόν να το αρνηθείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα κι αυτό προέρχεται από την διάθεσή σου η οποία μερικές φορές δεν σε βοηθάει να ακολουθήσεις τα σχέδια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ο Ήλιος που έχει μπει στο ζώδιό σου θα σου φέρει σιγά σιγά αλλαγές γιατί θα δυναμώσεις και θα γνωρίζεις πιο εύκολα προς τα πού να κινηθείς για να νιώσεις καλά. Φίλοι θα επιβεβαιώσουν κάποιες κοινές ιδέες και σίγουρα θα είστε πολύ καλά μαζί.

Έρωτας: Κάνεις πειράματα γιατί θέλεις να αποφύγεις τα όρια που μπορεί κι εσύ να έχεις βάλει. Επειδή πιθανόν να αναζητάς ένα πρόσωπο το οποίο θα επιβεβαιώσει κάποιες πεποιθήσεις σου, δεν θέλεις να αφεθείς και κυρίως να ξεγελαστείς, για αυτό παραμένεις σε απόσταση, κυρίως αν σχετίζεσαι με έναν μεγαλύτερο πρόσωπο, με έναν Ταύρο ή Σκορπιό.

Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις καινούργιες βάσεις οι οποίες πολύ πιθανόν να σε βοηθήσουν να ανανεώσεις κάποιες συμφωνίες αλλά και να σηκώσεις το ανάστημά σου σε άτομα που πιστεύεις ότι σε αδικούν.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις κάποια κολλήματα και μερικές φορές δεν ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις γιατί παραμένεις σε μια σταθερή κατάσταση η οποία δεν σε βοηθάει να ελιχτείς.

Έρωτας: Η επαφή με τον Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο θα σε δυσκολέψει γιατί μπαίνουν κάποιες αντιστάσεις μεταξύ σας και πιθανόν να μην μπορείτε να τις ξεπεράσετε. Αλλά αν έχεις το θάρρος και χωρίς καβγάδες μιλήσεις για όλα αυτά, θα προστατέψεις τον εαυτό σου και την σχέση σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια κολλήματα τα οποία δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις. Πιθανόν η σωστή πληροφόρηση να σου μειώσει την αγωνία και τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρεις. Η υπόθεση ενός αμαξιού μπορεί να σου δημιουργεί κάποια προβλήματα τα οποία θα τα ξεπεράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μπαίνεις σε μια καλή περίοδο που θα πιστέψεις ότι μπορεί να γίνουν και θαύματα στην ζωή σου γιατί θα νιώσεις την οικογενειακή φροντίδα ή την προστασία από άτομα που σου φέρονται πολύ ζεστά.

Έρωτας: Έχεις μια καλή επικοινωνία με ένα άτομο που μπορεί αυτή την στιγμή να λείπει και να είναι κάπως μακριά από εσένα, αλλά αν φερθείς με το γάντι, θα γίνει κάτι πολύ καλό που θα ανακουφίσει και εσένα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια σημαντική εύνοια.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα κερδίσεις χρήματα ή θα κάνεις κάτι που θα σε προοδεύσει πάρα πολύ γιατί έχεις τα φόντα. Χρειάζεται όμως να μην περιμένεις για να δράσεις γιατί νιώθεις ότι είσαι κάπως σε εξάρτηση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Επειδή πάντα σε ενδιαφέρει η εμφάνισή σου, θα ρίξεις κάπως το ενδιαφέρον σου σε αυτόν τον τομέα αλλά θα χρειαστεί να γεφυρώσεις κάποιες δυσκολίες για να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

Έρωτας: Ζορίζεσαι λίγο γιατί θα χρειαστεί να αποδείξεις έμπρακτα την αγάπη σου. Το σημαντικό είναι να κάνετε με το σύντροφο από κοινού πράγματα και μερικές φορές εσύ αρνείσαι να ανταποκριθείς γιατί νιώθεις καταπίεση.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βρεις αδιέξοδο μπροστά σου γιατί πιθανόν να μην μπορείς να συμβιβάσεις πολλά θέματα μέσα σε μια κατάσταση και να μην αφήνεις τις ευκαιρίες να φεύγουν από δίπλα σου και κυρίως για το θέμα ενός ακινήτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Κάνεις κάποιες σταθερές κινήσεις γιατί γνωρίζεις πλέον τι χρειάζεσαι για να καταλήξεις σε μια απόφαση που μπορεί να αφορά και σε ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σου και κατά κάποιο τρόπο είναι κολλητός σου.

Έρωτας: Ο Ταύρος παραμένει σταθερή αξία στην ζωή σου, άσχετα που μερικές φορές έχετε συγκρούσεις ακόμα και για θέματα οικονομικά. Η βελτίωση στην μεταξύ σας σχέση εξαρτάται και εσένα και από την εμπιστοσύνη που θα δείξεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου αξία θα μετρήσει πάρα πολύ και από εκεί που περιμένεις αποτελέσματα που δεν θα σε ικανοποιήσουν, τελικά θα έχεις την καλύτερη απόδοση από ποτέ. Για αυτό να εμπιστεύεσαι που και που τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η φινέτσα μερικές φορές μετράει και σε εσένα, παρ' όλο που είσαι κάπως φλου με την εμφάνισή σου. Όμως αν σε πιάσει το μεράκι του καλλωπισμού και της υπερβολής, συναντάς μπροστά σου αδιέξοδα. Η βουλιμία μερικές φορές ίσως είναι έντονη και για σήμερα δεν θα μπορείς να την ελέγξεις.

Έρωτας: Προσπαθώντας να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές σου μπορεί να φανείς ότι θέλεις την ανεξαρτησία σου αλλά δεν θα είναι η αλήθεια. Η εφευρετικότητα θα σε βοηθήσει σε κάποιες σιωπές που μερικές φορές γίνονται αβάσταχτες και για σένα και για το άλλο το άτομο. Η ζήλεια μπορεί να σου χαλάσει κάπως την εικόνα που θέλεις να δείξεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναποφασιστικότητα γιατί δεν μπορείς να συνδυάσεις πολλά πράγματα μαζί. Προτιμάς να ορίζεις εσύ όλα τα θέματα με το μυαλό σου παρά με την πράξη. Η συνεργασία με έναν Δίδυμο θα σε απαλλάξει από διάφορα προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η διαδικασία για ένα ακίνητο θα σε ανακουφίσει γιατί θα δεις ότι οι όροι γίνονται με ένα σωστό τρόπο και κατά κάποιο τρόπο θα επέλθει ηρεμία. Θα βρεθούν πάντως άτομα να σε βοηθήσουν για να φέρεις σε ισορροπία σε άκρα.

Έρωτας: Ασχολείσαι περισσότερο με έναν Δίδυμο και μπορεί αυτό να σε κουράζει αλλά δεν θέλεις να τον αφήσεις επειδή υπάρχει κάποιο χρέος ηθικό αλλά και συναισθηματικό απέναντί του. Ο Ταύρος και Παρθένος θα σε ικανοποιήσουν γιατί έχετε κοινή γλώσσα επικοινωνίας.

Οικονομικά & Καριέρα: Το ήθος σου ή η συμπεριφορά σου δεν σου επιτρέπουν να ξεφύγεις και να φερθείς ανάγωγα. Για αυτό θα κάνεις κάπως πίσω και θα φερθείς αρκετά διπλωματικά για να συνεργαστείς με άτομα τα οποία δεν συμφωνούν και πολύ με τις τακτικές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Επικοινωνείς με δική σου θέληση για να ξεδιαλύνεις κάποιες υποθέσεις που μπορεί να αφορούν πρακτικές δυσκολίες που σε πιέζουν να λύσεις άμεσα. Η διακόσμηση και τα έπιπλα σίγουρα θα σε τραβήξουν περισσότερο από άλλες φορές.

Έρωτας: Ο Ταύρος με τον δικό του τρόπο θα σε πείσει να ασχοληθείς με ένα καλύτερο τρόπο μαζί του γιατί όλο θεωρίες μπορεί να είσαι και τελικά να μην καταλήγεις πουθενά. Επίσης ο Καρκίνος θα κάνει την εμφάνισή του και εσύ θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί βρίσκει τρόπους να σε συγκινεί.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες επιστροφές προσώπων που μπορεί να σε ξαναβάλουν στο λούκι και να μην μπορείς να ηρεμήσεις. Ένα οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί μπορεί να είναι τροχοπέδη για σένα.

ΙΧΘ
YΕΣ

Γενικά: Η προσπάθειά σου να εξασφαλιστείς και να κινηθείς ανάλογα με τις ανάγκες σου θα πιάσει τόπο γιατί είναι σαν να γνωρίζεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Έρωτας: Η επαφή σου με Σκορπιό πιθανό να φέρει αυτή την ουσιαστική σχέση που αναζητάς. Ο Κριός μπορεί να φαίνεται στα μάτια σου πολύ δυναμικός αλλά μπορεί να παραδοθεί κάτω από τις δικές σου απαιτήσεις. Η απόσταση μερικές φορές δεν μετράει πάντως με το άτομο που είσαι μαζί γιατί την καλύπτουν τα έντονα συναισθήματα.

Οικονομικά & Καριέρα: Σχετίζεσαι με διάφορα άτομα τα οποία μερικές φορές σε αποπροσανατολίζουν και σε βγάζουν από την πορεία που ήδη έχεις πάρει.

Πηγή: apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.