Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Χάκερ έβγαλε στην φόρα τα οικονομικά στοιχεία 20 σταρ...


Όλο και περισσότερα ονόματα προστίθενται κάθε ώρα που περνάει στην λίστα των επωνύμων που βλέπουν τα απόρρητα οικονομικά τους στοιχεία (καταθέσεις, δάνεια, λογαριασμοί πιστωτικών καρτών, ΑΦΜ) να δημοσιεύονται στο exposed.su.

Την είδηση δημοσίευσε πρώτο το website TMZ που έκανε αναφορά στην πρώτη «φουρνιά» celebrities που έπεσαν θύματα του χάκερ.

Και συγκεκριμένα τους Μπιγιονσέ, Τζει Ζι, Κιμ Καρντάσιαν, Πάρις Χίλτον, Άστον Κούτσερ, Μελ Γκίμπσον, Ντόναλντ Τραμπ, Μπρίτνεϊ Σπίρς, Χίλαρι Κλίντον και του αντιπροέδρου Τζό Μπάιντεν.

Αν και τα στοιχεία των δυο τελευταίων ήταν ελλειπή. Ο συγκεκριμένος -άγνωστος- χάκερ δεν δίστασε να στοχοποιήσει μέχρι και τον αρχηγό της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Τσάρλι Μπεκ, καθώς επίσης και τον διευθυντή του FBI, Ρόμπερτ Μούλερ.

Ήδη, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό και οι δυο (LAPD, FBI) εξαπέλυσαν έρευνα, αναζητώντας τον ένοχο.

Χωρίς αυτό να εμποδίσει το σάιτ να συνεχίσει να ποστάρει τα στοιχεία και άλλων επωνύμων, όπως τους Χάλκ Χόγκαν, Σάρα Πάλιν, Μισέλ Ομπάμα, Έρικ Χόλντερ (σ.σ. Υπουργός δικαιοσύνης) και Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. 

Πηγή: dexiextrem.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.