Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Την Τετάρτη βελτιώνεται ο καιρός



Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, την Τετάρτη 14 Μαρτίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως έως και 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Παγετός θα σημειωθεί το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.




Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλονίκη θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το απόγευμα στην ανατολική Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5  Μποφόρ και το βράδυ στο Θερμαϊκό 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 13  βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις  3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά , την Εύβοια, και την Ανατολική Πελοπόννησο αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά. Στα ορεινά πιθανόν να χιονίσει. Βαθμιαία όμως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ενώ στα ορεινά της Κρήτης θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 Μποφόρ και τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 Μποφόρ και τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.