Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Ομολόγησε ότι βίαζε τη 15χρονη θετή κόρη του και «γλίτωσε» με 4,5 χρόνια φυλακήΠαντρεύτηκε τη μητέρα της και υποσχέθηκε ένα ζεστό σπιτικό και ασφάλεια. Της προσέφερε τελικά τρόμο, φόβο και σεξουαλική κακοποίηση.
Η υπόθεση σόκαρε την κοινωνία της Λευκωσίας όταν βγήκε στο φως. Ένας 40χρονος άνδρας επί 14 μήνες κακοποιούσε σεξουαλικά ένα 15χρονο παιδί. Ένα κορίτσι που ο ίδιος είχε αποφασίσει να υιοθετήσει όταν παντρεύτηκε τη μητέρα του. 


Η μάνα του θύματος έφυγε από τη χώρα της, ελπίζοντας ότι στην Κύπρο θα έβρισκε μια καλύτερη τύχη. Και πίστεψε ότι τα κατάφερε όταν γνώρισε τον άνδρα που τελικά παντρεύτηκε. Πού να ήξερε τι εφιάλτης περίμενε την ίδια και κυρίως την ανήλικη κόρη της. Ο 40χρονος δεν άργησε να δείξει τις ορέξεις του. Αλλά κάθε εφιάλτης φτάνει κάποια στιγμή στο τέλος του. Ο 40χρονος συνελήφθη και ομολόγησε ότι ασελγούσε στη 15χρονη. Το επαρχιακό δικαστήριο της Λευκωσίας τον καταδίκασε σε 4,5 χρόνια φυλακή. Η ομολογία του γλίτωσε το θύμα του από έναν ακόμη «βιασμό». Το παιδί δεν κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο και δεν έζησε ξανά τον εφιάλτη. 


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.