Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Gina Reinhart: Η πλουσιότερα γυναίκα του κόσμουΜια γυναίκα από την Αυστραλία έβαλε κάτω τόσο τον Μπιλ Γκέιτς, όσο και τον Μεξικανό επιχειρηματία, Κάρλος Σλιμ, κερδίζοντας την πρωτιά στην λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Σύμφωνα με το περιοδικό BRW της Αυστραλίας και όπως αναμεταδόθηκε από το CNBC, η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου είναι η Gina Rinehart, μεγιστάνας ορυχείων. 


Η Rinehart παρέλαβε το στέμμα από την κληρονόμο της αλυσίδας Wal-Mart, Christy Walton, η οποία κατείχε τη θέση για εφτά χρόνια.

Η περιουσία της Rinehart, η οποία σχεδόν τριπλασιάστηκε τον τελευταίο χρόνο με ρυθμό ενός εκατομμυρίου ανά ώρα, λόγω της εκρηκτικής ανάπτυξης των ορυχείων στην Αυστραλία, ανέρχεται αυτή την στιγμή στα 29,7 δισ. δολάρια.

Όμως με τα πλούτη αυξάνονται και τα προβλήματα. Η Gina Rinehart βρίσκεται εν μέσω θυελλώδους διαμάχης με τα ίδια της τα παιδιά σχετικά με τον έλεγχο της εταιρίας, καθώς υποστηρίζει ότι τα παιδιά της είναι ακατάλληλα για να αναλάβουν τη διοίκηση.Πηγή: apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.