Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μαγείρεψε και σέρβιρε τα γεννητικά του όργανα...



Με μερικές ειδήσεις πραγματικά απορούμε τι έχει απομείνει να δούμε:




Δεν έμεινε μόνο στα λόγια ο Sugiyama, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο twitter ότι προτίθεται να μαγειρέψει τα γεννητικά του όργανα και να τα σερβίρει σε όποιον μπορούσε και ήθελε να προσφέρει το χρηματικό ποσό των 1.250 δολαρίων για αυτά.


Πιο συγκεκριμένα, ο 22χρονος σεφ είχε γράψει: "Προσφέρω τα γεννητικά μου όργανα (πέος, όρχεις, όσχεο) σαν γεύμα έναντι 100.000 γεν. (1250 δολαρίων). Θα τα ετοιμάσω και θα τα μαγειρέψω όπως επιθυμεί ο αγοραστής σε μέρος που θα υποδείξει".

Eνώ συνέχισε: "Έχω τεστ που αποδεικνύει ότι δεν πάσχω από κανένα αφροδίσιο νόσημα. Και ότι δεν έχω κάνει θεραπείες με ορμόνες. Το μήκος τους σε πλήρη στύση ήταν 16,1 εκατοστά. Συζητάω την προοπτική να τα πουλήσω και σε ομάδα, αντί για μεμονωμένο αγοραστή. Θα τα μαγειρέψω σύμφωνα με τις οδηγίες του αγοραστή, σε όποιον χώρο εκείνος μου υποδείξει".

Λίγες μέρες αργότερα, ο  Sugiyama υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης των γεννητικών οργάνων και στη συνέχεια πραγματοποίησε αυτό που είχε πει. Τα μοίρασε σε πέντε ενδιαφερόμενους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Asagana Loft event space στο Τόκιο.

Πέντε από τους έξι αγοραστές που είχαν προσφερθεί να δώσουν από 250 ευρώ και να δοκιμάσουν το "έδεσμα" προσήλθαν και ο ερασιτέχνης σεφ τα μαγείρεψε σε μια ψησταριά υγραερίου και με τη συνοδεία μπαχαρικών, μανιταριών και βασιλικού.

Ο έκτος αγοραστής που μάλλον το... μετάνιωσε, δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι αρκέστηκαν στα πιάτα με κρέας κροκόδειλου ή μοσχαριού.

Από την πλευρά τους οι "εκλεκτοί" καλεσμένοι υπέγραψαν πριν μπουν στην αίθουσα υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με την οποία η ίδιοι φέρουν εξ' ολοκλήρου την ευθύνη για τις οποιεσδήποτε τυχόν παρενέργειες θα μπορούσε να επιφέρει η κατανάλωση του ανθρωπίνου κρέατος.

Ο Sugiyama, πριν την εγχείρηση, είχε χρησιμοποιήσει τον χαρακτηρισμό "άφυλος" εννοώντας πως δεν ανήκει σε κανένα φύλο.

Η είδηση έχει προκαλέσει διαφορετικές αντιδράσεις στην Ιαπωνία με κάποιους να δείχνουν ενδιαφέρον και άλλους να διατυπώνουν την αντίθεσή τους, χαρακτηρίζοντάς το αρρωστημένο. Οι ιαπωνικές αρχές είπαν πως όλα έγιναν νόμιμα, καθώς δεν υπάρχει στη χώρα νόμος κατά του κανιβαλισμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο, πατώντας ΕΔΩ.

Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.