Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Φέρτο παλιό και πάρε… αρχαίο!


Κι ενώ ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία καθημερινά έχει κάτι καινούργιο να μας προτείνει σε ηλεκτρονικά, η άσχημη οικονομική κατάσταση και το ολοένα και πιο άδειο πορτοφόλι μας, μας χαλάει την επιθυμία για αγορά ενός καινούργιου κινητού, ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ηλεκτρονικού παιγνιδιού.

Τα καταστήματα λοιπόν, σε μια προσπάθειά τους να προσελκύσουν νέους πελάτες και να δελεάσουν τους παλιούς να αποκτήσουν μια καινούργια ηλεκτρονική συσκευή (που πολλές φορές στην πράξη έχουν μικροδιαφορές), ανακοινώνουν διάφορες προσφορές δίνοντας την δυνατότητα έκπτωσης στην αγορά του καινούργιου προϊόντος, με την προϋπόθεση όμως να παραδώσουμε την παλιά μας συσκευή.  

Ακούγοντας λοιπόν τις σούπερ αυτές προσφορές, τρέχουμε στο κατάστημα με την παλιά μας συσκευή για να αποκτήσουμε την καινούργια. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η συσκευή που πάμε να αντικαταστήσουμε είναι μια κονσόλα ηλεκτρονικών παιγνιδιών;

Φτάνουμε στο κατάστημα πάμε κατευθείαν στο ταμείο, μόνο και μόνο για να ακούσουμε πως για να αποκτήσουμε τη «νέα» κονσόλα πρέπει να πληρώσουμε και ένα σεβαστό ποσό. Άσε που με τη «νέα» κονσόλα ενδεχομένως λόγω συμβατικότητας, θα πρέπει να αντικαταστήσουμε και τους τίτλους παιγνιδιών που, αν δεν είμαστε φαν των πειρατικών, μας έχουν ήδη κοστίσει μια περιουσία. Κοιτάζοντας λοιπόν το άδειο πορτοφολάκι μας, στρίβουμε προς την έξοδο.

Για καλή μας τύχη όμως, βλέπουμε σε ένα καλάθι την κονσόλα που είχαμε όταν ήμασταν παιδία, τότε που παίζαμε pacman με ενσωματωμένα άλλα 60 αγαπημένα ξεχασμένα μας παιγνίδια. Και το καλύτερο; Μια τιμή που για την ώρα ακόμη μπορεί να καλύψει το πορτοφόλι μας! Και μας μένει και η «παλιά» μας κονσόλα με όλα της τα παιγνίδια.

Τέλος καλό όλα καλά! Το μαγαζί κατάφερε να πουλήσει κάτι και εμείς φύγαμε από εκεί κρατώντας όχι μόνο την «παλιά» μας κονσόλα, αλλά και την «καινούργια» μας «αρχαία»!

gataki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.