Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Μπήκε στο νοσοκομείο με πέτρα στο νεφρό και βγήκε… γυναίκα!


Ένας άνδρας που πήγε στο νοσοκομείο με πέτρα στο νεφρό έμαθε από τη νοσοκόμα που του έδωσε τα αποτελέσματα του υπερήχου πως είναι… γυναίκα!


Ο Steve Crecelius από το Κολοράντο είχε γεννηθεί ερμαφρόδιτος, είχε δηλαδή και τα ανδρικά και τα γυναικεία αναπαραγωγικά χαρακτηριστικά.

Αλλά μετά την πέτρα στο νεφρό που τον οδήγησε στο νοσοκομείο άλλαξε όχι μόνο η ζωή του, αλλά και το φύλο του και πλέον ο Steve δεν ζει πια ως άνδρας αλλά ως γυναίκα, κάτι που στηρίζουν και η σύζυγος και τα έξι παιδιά του!

«Θυμάμαι να φοράω τα ρούχα και το μακιγιάζ της μαμάς μου μυστικά, χωρίς να το λέω σε κανέναν», είπε ο Crecelius. Αλλά σαράντα χρόνια αργότερα η νοσοκόμα έδωσε την εξήγηση για τα συναισθήματά του αυτά, αποκαλύπτοντας πως είναι ερμαφρόδιτος.

«Είχε πέτρα στο νεφρό και ήμουν στα επείγοντα περιστατικά. Η νοσοκόμα κοίταξε τα αποτελέσματα του υπέρηχου και μου είπε: Α, εδώ λέει πως είστε γυναίκα. Έτσι επικυρώθηκε ό,τι ένιωθα πάντα μέσα μου».

Ο Crecelius είχε ανδρικά γεννητικά όργανα, αλλά ο υπέρηχος έδειξε πως είχε και τα εσωτερικά γυναικεία γεννητικά όργανα.

Όταν επέστρεψε σπίτι από το νοσοκομείο η γυναίκα του Debbie τον πίεσε να μιλήσει για την κατάστασή του, κάτι που ίδιος απέφευγε γιατί φοβόταν μήπως χάσει την οικογένειά του. Αντίθετα εκείνη στάθηκε δίπλα του και πήγαν μάλιστα μαζί να αγοράσει η Stevie πλέον το πρώτο της σουτιέν.

Η Debbie παραδέχεται πως δεν ήταν εύκολο και πως φοβόταν πως δεν θα ξαναέχει ποτέ τον άνδρα της, τον υποστήριξε όμως λέγοντας «Θα είσαι ο άνθρωπος που είσαι». «H Stevie είναι μέσα της ο ίδιος άνθρωπος που ήταν κι ο Steve», λέει.


Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και 25 χρόνια, εξακολουθεί να μοιράζεται το ίδιο υπονοδωμάτιο και το ίδιο κρεβάτι. «είναι κοντά στην καρδιά και την ψυχή μου κι εγώ στη δική της, νομίζω αυτό είναι η ουσία της αληθινής αγάπης», λέει ο Crecelius.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.