Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Το σπίτι των ονείρων τους αποδείχθηκε εφιάλτης


Η 25χρονη Βρετανίδα Ρόζι Κένεντι και ο σύντροφός της Κρις Μπρέναν πίστεψαν ότι αγόρασαν το σπιτικό των ονείρων τους, αλλά δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν τον εφιάλτη που θα ζούσαν στην νέα τους κατοικία.
 
Η Ρόζι και ο Κρις πλήρωσαν περίπου 200.000 ευρώ για να αγοράσουν ένα παραδοσιακό σπίτι του 1930 με τρεις κρεβατοκάμαρες το οποίο είχαν περιγράψει στους φίλους τους ως «το σπίτι των ονείρων μας».

Όμως μία μέρα μετά την μετακόμισή τους στο νέο τους σπιτικό, την ώρα που έβαζαν ένα ποτήρι κρασί για να γιορτάσουν το νέο τους σπίτι ολόκληρο το δάπεδο της κουζίνας του σπιτιού κατέρρευσε κάτω από τα πόδια τους με αποτέλεσμα και οι δυο τους να τραυματιστούν ελαφρά και να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Εκεί ξεκίνησε ο δεύτερος εφιάλτης αφού το ζευγάρι πληροφορήθηκε ενώ νοσηλεύονταν πως το κόστος επισκευής του σπιτιού τους θα ξεπερνούσε τις 27.000 ευρώ (περισσότερα από 1000 ευρώ για κάθε ώρα που είχαν ζήσει μέσα σε αυτό) και το χειρότερο πως η ασφαλιστική τους εταιρεία δεν καλύπτει τα έξοδα γιατί θεωρεί δική τους παράλειψη το γεγονός ότι δε τσέκαραν τα θεμέλια μετά την αγορά του ακινήτου. 

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.