Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Πρώην αντιδήμαρχος και παιδεραστήςΤο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας καταδίκασε τρεις Πατρινούς για ασέλγεια και αποπλάνηση δύο 14χρονων κοριτσιών από την Αλβανία. 


Το δικαστήριο καταδίκασε τον πρώην αντιδήμαρχο Πρασίνου (επί Δημαρχίας Ευάγγελου Φλωράτου) Βασίλειο Σκαναβή σε κάθειρξη 6 ετών με τριετή αναστολή για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης από την Αλβανία. Επίσης θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του κάθε πρώτη του μήνα. Το ίδιο δικαστήριο καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών τον Θουκυδίδη Καπνίση από την Πάτρα για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης.
Παράλληλα, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών στον Αλέξανδρο Βέρρα, 33 ετών, από την Πάτρα, για αποπλάνηση ανήλικης.
Βαριά κάθειρξη 14 ετών επέβαλε το δικαστήριο στην Κλεοπάτρα Φοτέλι, 27 ετών, από την Αλβανία.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 27χρονη φέρεται ότι παρότρυνε δύο ανήλικες 14 ετών από την Αλβανία και την Ελλάδα αντίστοιχα να εξωθούνται στην πορνεία. Τα περιστατικά είχαν σημειωθεί το καλοκαίρι του 2004, το δίμηνο Ιουλίου -Αυγούστου.
Οι δύο 14χρονες είχαν συνευρεθεί ερωτικά με τους τρεις άνδρες και είχαν πληρωθεί για τις ερωτικές τους υπηρεσίες με ποσά που κυμαίνονταν από 20 έως 50 ευρώ, ανάλογα με τις ερωτικές επιθυμίες του πελάτη.
Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.