Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Αυτοκτόνησαν, για να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνοΔυο μαθήτριες στην Κίνα έδωσαν τέλος... στη ζωή τους νομίζοντας πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο.

Η μια από τις δυο κοπέλες είπε στην φίλη της πως έχασε το τηλεχειριστήριο από μια ηλεκτρονική πόρτα στο σπίτι της, κάτι που φοβόταν να πει στους γονείς της.
Στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τα αρνητικές συνέπειες και εμπνευσμένες απ’ όσα είχαν δει σε μια τηλεοπτική εκπομπή, αυτοκτόνησαν, πιστεύοντας πως έτσι θα γυρίσουν πίσω στον χρόνο και θα διορθώσουν το λάθος.

Οι δυο φίλες πήδηξαν μέσα σε μια πισίνα και πνίγηκαν ενώ πρώτα άφησαν σημειώματα στα οποία η μια εκ των δυο ανέφερε: «Στη ζωή μου έχω δύο κρυφές επιθυμίες. Η μία είναι να ταξιδέψω πίσω στο χρόνο στη δυναστεία των Κινγκ και να γυρίσω μια ταινία με τον αυτοκράτορα και η άλλη είναι να ταξιδέψω στο διάστημα».

Το συγκεκριμένο περιστατικό δημιούργησε ανησυχία σχετικά με την επίδραση που έχουν τα μέσα ενημέρωσης στα μικρά παιδιά, με αποτέλεσμα η Κρατική Διοίκηση Ραδιοφώνου, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης να θέσει περιορισμούς όσον αφορά στην προβολή συγκεκριμένων τηλεοπτικών εκπομπών πριν από τις 9:00 το βράδυ.

Πηγή: topeiraxtiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.