Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Τώρα τα angry birds και στο διάστημα!



Φαίνεται πως η γη δεν ήταν αρκετά μεγάλη για το Angry Birds. Θα τα δούμε να διακρίνονται και στο διάστημα με το επερχόμενο Angry Birds Space από τη Rovio το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.

Στην τελευταία αυτή έκδοση, οι χρήστες θα πετούν τα πουλιά σε πλανήτες με μηδενική βαρύτητα με νέα χαρακτηριστικά (features) παιχνιδιού, όπως αργή κίνηση και καταστροφή με ταχύτητα του φωτός. 



"Πιστεύουμε ότι οι φίλοι του παιχνιδιού θα το λατρέψουν γιατί ήδη έχουμε πάρει καταπληκτικά σχόλια για τη φυσική των παιχνιδιών μας", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Βορείου Αμερικής της Rovio Andrew Stalbow. "Είναι τόσο ακριβή και εύκολα στην κατανόηση που κάποιοι εκπαιδευτικοί χρησιμοποιούν το Angry Birds στα μαθήματα τους για προβολή βλημάτων".

Η Rovio έχει επιβεβαιώσει ότι το παιχνίδι θα έχει εντελώς νέα πουλιά μαζί με κάποια από τα αρχικά, που τώρα έχουν κάποιες υπέρ δυνάμεις. Από το 2009 που έκανε το ντεμπούτο του, το Angry Birds έχει γίνει download πάνω από 700 εκατομμύρια φορές μόνο στις πλατφόρμες iOS και Android.

Πατήστε εδώ, για να δείτε το σχετικό video.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.