Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Κίνα: Εκδήλωση ελληνικής διατροφής



Ελληνικές γεύσεις, λευκό και κόκκινο κρασί δοκίμασαν Κινέζοι δημοσιογράφοι από ΜΜΕ του Πεκίνου ενώ συνομίλησαν με Έλληνες επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στην κινεζική ενδοχώρα, και τους Κινέζους εταίρους τους, είχαν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τους δημοσιογράφους, που διοργάνωσαν το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας της Ελλάδος στο Πεκίνο, οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για τη μακρά οινοπαραγωγική παράδοση στην Ελλάδα, την υψηλή ποιότητα των ελληνικών κρασιών και το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, χάρη στα μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά των ελληνικών αμπελώνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.