Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Νεφώσεις το Σαββατοκύριακο



Σχετικά ζεστός θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα το Σάββατο και τη Κυριακή. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.


Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που θα αυξηθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανώς στα γύρω ορεινά να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές κυρίως στα ορεινά. Πιθανότητα να εκδηλωθούν καταιγίδες στην Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στέρεα, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν βροχές στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν  ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν  λίγες νεφώσεις αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν  από βόρειες διευθύνσεις 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Τη Κυριακή στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.



Πηγή: apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.