Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Μαμάδες έδωσαν ραντεβού στο σχολείο των παιδιών τους για να...παίξουν ξύλοΑναστάτωση στους περίοικους και τα γύρω καταστήματα προκάλεσαν δύο Βρετανίδες μητέρες, οι οποίες έκλεισαν ραντεβού μέσω facebook για να πλακωθούν στο ξύλο,με αφορμή ένα παιδικό πάρτι.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η 25χρονη Τζοάνα ΜακΒέι οργάνωσε ένα πάρτι για τα παιδιά της, στο οποίο όμως δεν κάλεσε τα παιδιά της 30χρονης Λόρεν Κούπερ.
Οι δυο τους είχαν περάσει πολλές ώρες μαζί, περιμένοντας τα παιδιά τους, που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, να σχολάσουν, οπότε η Κούπερ ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι αυτή και η οικογένειά της δεν ήταν καλεσμένοι στο παιδικό πάρτι και εξέφρασε το παράπονό της στην ΜακΒέι μέσω facebook.
Κουβέντα στην κουβέντα, οι δύο γυναίκες το «χόντρυναν» σε τέτοιο βαθμό, ώστε τελικά κανόνισαν να λύσουν τις διαφορές τους από κοντά, μόλις αφήσουν τα παιδιά στο δημοτικό σχολείο όπου φοιτούν. Ενδεικτικά, η μία έγραψε στην άλλη: «Καλύτερα να φέρεις το τόμαχοκ, το καλάσνικοφ και ένα μαχαίρι μαζί σου».
Όπως είπαν, έτσι και έκαναν, και το επόμενο πρωί, και, αφού άφησαν τα παιδιά στο σχολείο, πλακώθηκαν στη μέση του δρόμου, και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να χωριστούν. Τελικά και οι δύο συνελήφθησαν φέροντας μικροτραυματισμούς.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.